Vi på CSiGORA : Maria Björk Arinbjarnardóttir

Vi på CSiGORA : Maria Björk Arinbjarnardóttir

Presentation av Maria Björk Arinbjarnardóttir

Vem är jag?

Eftersom vi har två Marior på CSiGORA kallas jag Mörri, ett gammalt random smeknamn från högstadiet och gymnasiet. Mitt första jobb var på ett hunddagis, dagiset var utan boxar och det var så kul att se hur alla hundarna kommunicerade med varandra utan problem. Sedan hamnade jag som anställd här bakom kassan och har varierande arbetsuppgifter. Jag är även hundpsykolog/beteendeutredare och berikningskonsult för hund.

Vad har du för hundar nu?

Jag har just nu två cocker spaniels och en beagle. Cockrarna heter Krummi och Doris, beaglen heter Kiwi. Jag bor på en gård där hundarna får göra vad de vill i princip, vi tränar även nosework, apportering, rallylydnad, agility, spår och annat skoj. Cocker spaniel är min favoritras, de är som skogsmullar i finklänning. De må se ut som små tanthundar men de är tvärtom väldigt aktiva, krävande och manipulerande sötnosar.

Vad gör du på CSiGORA?

I butiken hittar ni mig i kassan, jag hjälper även till ibland med packning i nätbutiken och plockar varor. Jag lägger in nya produkter på hemsidan, klurar på välkomstmejl inför kurser, förbereder fika inför kurs, brainstorming, instagram, lättare städning och annat smått och gott som kan dyka upp. Jag är även med som hjälpinstruktör för brandhundsutbildningen som Christel håller i.

Eftersom jag haft en del ”problemhundar” så var det väldigt kul att utbilda mig till hundpsykolog/beteendeutredare samt berikningskonsult hos HUNDutbildningsgruppen. I höst 2023 kommer jag börja göra beteendeutredningar, jag kommer fokusera på att hitta orsaken till era problem och sedan försöka hitta lösningar för att underlätta er vardag. Min första prio är att hunden ska känna att livet är lite lättare, självklart ska matte/husse också känna att vi har hittat hållbara lösningar och en bra plan.

Är du intresserad av beteendeutredning? Skicka ett mail till info@csigora.com med rubriken ”beteendeutredning”.

Välkommen till CSiGORA med era roliga hundar!

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *