Bästa Hundgodiset

Bästa Hundgodiset

Bästa Hundgodiset

När vi tränar hund så vill vi ha den absolut bästa belöningen som finns, och vad det är upp till varje hund att bestämma. Vissa gillar leversnittar medan andra hundar gillar torkat oxhjärta. Så det är en hel djungel att hitta hundgodis som just din hund tycker om. Så för att göra det enkelt för er har vi tagit fram ett godispaket med olika smaker, konsistenser och strukturer. Har du en allergisk hund så skriver du in vad den inte tål, så fixar vi ett paket utan det!

När det gäller just hundgodis så är det inte bara smaken som hunden ska uppskattar, utan även konsisitensen. Vissa hundar bryr sig inte alls om den får en mjuk eller hård hundgodis, medan andra endast vill ha mjuka sorter.

Vilka sorter är populära hos oss?

Nedan får du några exempel på det godis som är mest uppskattat hos våra kunder och deras hundar. De presenteras inte i någon speciell ordning, utan allt godis som nämns nedan tillhör våra mest sålda godissorter.  Kanske det är något som faller just din hund i smaken?

Naturis Belöningskorv

Naturis Belöningskorv är en storsäljare hos oss. För endast 59 kr så får du en korv på 600 gram som du enkelt delar i hur stora eller små bitar du vill. Vi har hittills inte mött en enda hund som inte gillar Naturis. Det kladdar minimalt och är som falukorv i konsistensen. Korvarna finns i fyra smaker.

Eftersom det blir mycket godis så kan du dela, portionera och lägga in i frysen, då har du färdigdelat godis när du vill gå ut på promenaden eller träna. Har du en större hund eller flera hundar, där det går åt mycket godis,  så kanske du inte behöver frysa in dem. Öppnad korv ska dock förvaras i kylen och håller då upp till fem dagar i kylskåp. Oöppnad korv ska förvaras mörkt och svalt.

Monster Freeze Dried Treat Lamm

Monster Freeze dried treats Dog Singles Lamb

Monster Freeze Dried Treats Lamm består av 100 % torkad lamm. Inga tillsatser eller konstiga ingredienser, utan innehåller endast lammkött, brosk, lammvom och lammlunga. Köttet är från norden och är torkat i Sverige. Så vill du ha ett nordiskt hundgodis så kan vi verkligen rekommendera alla sorter frystorkat från Monster.

Hundgodiset är frystorkat i medelstora bitar, de smular tyvärr lite så som frystorkat gör. Men bitarna går att dela till lite mindre bitar, men blir lite smuligt. Men hundarna brukar älska detta godis. Finns även i smakerna gris, nöt och kyckling. Men lammen är den mest populära hos oss.

Sund Hundmat Frystorkat Belöningsgodis

 

Sund Hundmat - Frystorkat Belöningsgodis

Sund Hundmat Frystorkat Belöningsgodis finns i fem goda smaker, så här finns det verkligen valmöjlighet. Oavsett vilken smak du väljer så vet du exakt vad din hund får i sig, då hundgodiset är 100 % naturligt. Så väljer du oxhjärta är det 100 % oxhjärta du får, väljer du elitbitar så är det 100 % oxjuver. Perfekt om du har en känslig hund eller vill ha så stor koll som möjligt när det gäller vad hunden äter. Då frystorkat inte väger något så får du mycket godis för pengarna.

Trixie Belöningspastej

Trixie Belöningspastej - 110 gram

Trixie Belöningspastej är en supergod belöning för din hund. Du slipper gladd på händerna. Utan du serverar godisen direkt från tuben och när du är klar skruvar du på korken igen och ställer in i kylen för att den ska hålla bättre. Fem goda smaker, så här är det bara att välja och vraka. Den mest populära smaken hos oss är Bacon. Smidig att ha med på promenad då du enkelt hittar pastejen i fickan, medan en liten godis gärna smiter undan i fickan.

Pastejen är på 110 gram, vilket gör att det är ett otroligt prisvärt godis. Belöningspastej är otroligt smidigt

Svensk Oxlunga

 

Svensk Oxlunga är toppen till känsliga hundar. Oxlungan är helt svenskt och torkat här i Småland. Enkelt att dela till just den storlek du vill ge, vid klickerträning vill du ha småbitar och vid ett hundmöte kanske du vill ha en större bit som hunden tuggar på under själva hundmötet. Oxlungan kommer i en förpackning på antingen 100 gram eller 1 kg. En bit oxlunga väger nästan ingenting, så du får mycket godis för pengarna.

Har du en hund med orolig mage så är det helt fantastiskt att ge lunga. Suger upp magsafter och kan stilla den oroliga magen. Så har du en hund som kanske mår illa på natten, prova ge lite lunga precis innan ni går och lägger er.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *