Vår butik

CSiGORA är hundbutiken som bryr sig!

Butiken i Rottne har öppet:

Måndag 11-19
Tisdag 11-19
Onsdag 11-19
Torsdag 11-19
Fredag STÄNGT
Lördag 12 -16
Söndag 12-16

Det går också att handla i samband med kurs, föreläsning och när du hyr hallen. Vi finns på plats sex dagar i veckan då vi även jobbar med nätbutiken. Du kan därför komma hit övriga tider men då efter överenskommelse. Du kan då få vara ensam besökare i butiken.

Kontakt:

Du når oss på:
E-post: info@csigora.com
Telefon: 0768920008.

Vägbeskrivning:

CSiGORA finns på Löpanäsvägen 38 i Rottne, utanför Växjö. Enklaste sättet att köra bil till hundbutiken är att när du svänger in mot Rottne följa Löpanäsvägen som du är på, där vägen delar sig fortsätter du att följa Löpanäsvägen som svänger höger. Strax därefter håller du utkik efter en stor grön byggnad på höger sida. Här hittar du vår hundbutik. Det finns gott om parkering och givetvis är hundar välkomna in. Om du vill ta en promenad med din hund finns här fina promenadvägar. Bussen från Växjö stannar precis utanför hundbutiken i slutet av Fabriksvägen. Du ser då den gröna byggnaden på vänster sida.

Kloklipp:

Du kan även boka tid för kloklippning. Oftast sköter vi kloklippning på onsdagar men vi kan även anpassa oss efter när du kan. Vi föredrar att sköta kloklippningen när butiken är stängd för att det ska bli en så lugn miljö som möjligt för din hund.

Rottne Hundhall:

I anslutning till butiken har vi en hundhall där vi har kurser och föreläsningar. Du kan även hyra hallen för egen träning. Vill du hyra andra tider än de som är bokningsbara kan du mejla oss. Läs mer på: Rottne Hundhall

Kurser:

Vi har kurser och föreläsningar i våra lokaler på Löpanäsvägen 38 i Rottne. Om du går till Hundkurser i menyn till vänster så hittar du våra aktiviteter.

Färskfoder:

Pondus och Sund Hundmat finns hemma i våra stora fina frysar men vi kan också lämna ut foder från andra märken, som Mush, i samarbete med Animalis Foder. Vi ordnar även hemleveranser till närområdet. Vi kör exempelvis till Växjö 1 gång i veckan.

Nätbutiken:

Vi skickar dina ordar inom 1-3 vardagar. Om det dyker upp något problem med din leverans så kontaktar vi dig via mejl eller sms. Vi är här alla dagar för att få iväg era beställningar så fort som möjligt. Frakt kostar 49 kr och handlar du för över 600 kr bjuder vi dig på frakten. Läs gärna våra köpvillkor!

Nyheter:

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få ta del av nyheter, rabatter och aktiviteter! Du hittar oss också på Facebook och Instagram @csigora. Här tipsar vi om bra produkter och roliga aktiviteter!