Om oss

CSiGORA är hundbutiken som bryr sig!

2010 startade Christina Klosterberg företaget CSiGORA. Namnet är Christinas kennelnamn och företaget startades som en service till hennes valpköpare. Men företaget kom att växa. I september 2017 flyttade företaget till nya stora lokaler i Rottne. Här öppnade sig helt nya möjligheter. Idag finns nätbutik, butik, kurser, föreläsningar och träningshall.

Medarbetare

Förutom Christina Klosterberg arbetar även Maria Jämtenstål Östergren, Julia Peterson, María Björk Arinbjarnardóttir, Frida Herbertsson och Jennifer Karlsson i företaget. Personalen har stor hundkunskap och vidareutbildas kontinuerligt. Vi har också några frilansande hundinstruktörer som delar våra värderingar. Det är Christel Nilsson, Magnus Gustafsson och Cornelia Karlsson.

Christina har i över 25 år varit uppfödare av hundraserna puli och kuvasz med kennelprefixet Csigora. Hon har tidigare arbetat som lärare på universitetet i sociologi och socialpsykologi och har även gått forskarutbildning i sociologi. Hon föreläser dessutom på olika hundkurser och yrkesutbildningar.

Värderingar

Utifrån de senaste rönen om hund och hundträning letar vi på CSiGORA alltid efter nyheter som ger våra hundar ett bättre liv och hundägarna nya sätt att träna, motivera och belöna hunden utifrån hundens egna villkor. Vi har inte som avsikt att bli en butik som har ”allt”, det finns nämligen väldigt mycket hundtillbehör som aldrig borde få plockas upp på hyllorna.

Våra hundkurser fokuserar på hur du kan belöna fram rätt beteende istället för att kuva hunden. Det är också viktigt att individanpassa träningen efter varje hunds förutsättningar. Kurserna vill ge dig och din hund en bra relation och ge er verktygen för en bra vardag. Det handlar inte enbart om lydnad utan också om att tillgodose hundarnas olika behov.

“ Det finns ingen annan butik med sån service som ni har. Känner sån glädje och värme varje gång man kliver in genom dörren.” (Anna)

”Bästa butiken av alla som jag har besökt! ( och det är några stycken…) Kan rekommenderas! Med tänk på hundens bästa!” (Charlotte)

”En toppenbutik med ett bra urval av produkter. Och bäst av allt är att de har hjärtat på rätta stället och en modern hundsyn!” (Roxanne)

VARFÖR VÄLJA OSS

Proffsigt

Hos CSiGORA får du ett proffsigt bemötande av kunnig och välutbildad personal. Vi håller oss uppdaterade kring den senaste forskningen och den kunskap som ger våra hundar ett bättre liv.

Personligt

Vår personal är engagerad med ett brinnande intresse för hund och hundträning. Vi bryr oss genuint om dig och din hund oavsett vilka funderingar du har! Tveka inte att höra av dig med dina frågor!

Prisvärt

Vi vill att din hund ska få det bästa till ett vettigt pris. Order över 700 kr skickas fraktfritt och övriga beställningar har fast frakt på 59 kr. Via vårt nyhetsbrev kan du dessutom få ytterligare rabatter!