4-års Jubileum för CSiGORA i Rottne

Hundbutiken i rottne

4-års Jubileum för CSiGORA i Rottne

4-års Jubileum för CSiGORA i Rottne! Det ska vi fira!

Torsdagen den 7 oktober för fyra år sen hade vi invigning av vår butik i Rottne. Hela fyra år har vi funnits här! Det firar vi med 20% på alla hundtillbehör förutom hundmat, hundkurser, beställningsvaror och redan nedsatta produkter. Vi tjuvstartar firandet redan tisdag den 5 oktober och kör sen fram till söndag den 10 oktober. Om du handlar i nätbutiken uppger du rabattkoden 4år.

För dig som besöker oss i Rottne är våra öppettider:

Tisdag och torsdag 15-19
Lördag och söndag 12-16.

Kennel Csigora

Egentligen har CSiGORA som företag funnits sedan 2011. Det startade med en mindre gårdsbutik i anslutning till den egna hunduppfödningen i Berg. Företaget kom således att få samma namn som kenneln. Här fanns de ungerska hundraserna puli och kuvasz. Namnet Csigora är en lek med ord då kennelns två första kuvaszer hette Csilla och Igor. ”Cs” är ungersk stavning för vårt tj-ljud.  Dessutom hetten den första kuvaszen som kom till Sverige Csigo. Så namnet hedrar ju även denna fina kuvaszhane.

Uppfödningen blev mycket framgångsrik och 2021 hedrades kenneln och Christina Klosterberg med Hamiltonplaketten från Svenska Kennelklubben. Den finaste utmärkelse en hunduppfödare kan få. Just nu finns dock inga planer för valpar då allt fokus är på att utveckla företaget.

 

Kuvasztiken Bella med sina valpar
Kuvasztiken Bella med sina valpar

CSiGORA som företag

Företaget kom snabbt att växa, särskilt nätbutiken och vi behövde större lokaler. Vi letade länge innan vi förälskade oss i en grön gammal möbelfabrik i Rottne. Här såg vi möjlighet till att ha både butik och lager men också kurser och föreläsningar. Två år senare blev ytterligare en lokal ledig i anslutning till butiken. Vi bestämde oss snabbt för att ta över den med och göra ordning en inomhushall för våra kurser. Precis när väggarna var målade och dyr matta inköpt drabbades världen av corona. Ingen bra timing. Alla tävlingar, doftprov och stora föreläsningar fick ställas in. Däremot rullade våra hundkurser på i små grupper. Det visade sig att många skaffat den där efterlängtade valpen när man hade möjlighet att arbeta hemifrån.

Kennel Csigora
Christina med sina puli

Team CSiGORA

Idag har Christina hjälp av ett helt team som hjälper till med nätbutiken, butiken och alla hundkurser. Ett ovärderligt team som känner att detta måste vi fira. 4 år har vi funnits i Rottne och om nu bara corona vill ge med sig helt hoppas vi på att kunna ordna massor av roliga aktiviteter och göra företaget ännu bättre. Ni hänger väl med även framöver? Förutom våra kunder hade ju inte detta jubileum varit möjligt. Därför vill vi ge er en riktigt rejält rabatt och många tack för att ni väljer oss.

Tusen tack alla butikskunder, kursdeltagare, samarbetspartners och trogna följare på sociala medier!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *