Svenskt hundgodis

Svenskt hundgodis från svenska gårdar

Svenskt Hundgodis

Svenskt hundgodis

Svenskt hundgodis av enbart svenska råvaror

Svenskt hundgodis som är långsamt torkat utan tillsatser, det är vårt hundgodis och tugg från Smålandsfoder. Som namnet antyder tillverkas godiset just i småland. Är du ute efter ett gott snacks till din hund, spana då in vårt utbud av helsvenskt hudngodis. Det uppdateras regelbundet med spännande nyheter men här får ni lite information om våra favoriter.

Smålandsfoder Älgburgare

Älgbrugare
Älgburgarna från Smålandsfoder är Cocos favorit! Foto: Maria Jämtenstål Östergren

Älgburgare är ett smakrikt och fettsnålt mellanmål att ha med sig ut i skogen eller på tävling. Går att dela i mindre bitar för att kunna anpassas till hundens storlek. Med sina låga 5% fett så passar det till hundar som snabbt går upp i vikt, för hundar som har problem med fettrik kost samt om hunden har känslig mage.

Smålandsfoder Grisknorr

Svenskt hundgodis
Svenskt hundgodis och tugg. Foto: Frida Herbetsson

Vilken hund kan motstå grisknorrar? Det kan i alla fall inte butikens papilloner göra, de är särskilt glada att dessa även finns i en minivariant! Ett smakrikt tugg från svenska grisar, som är långsamt torkat i Småland. När påsen med torkade grisknorrar öppnas så kommer Bondi och Azton på några sekunder och de nästan sliter påsen ur händerna. Med sin låga fetthalt på 8.2 % så passar det utmärkt för de flesta hundar. Eftersom det luktar minimalt så har vi med oss dessa när vi är iväg på äventyr. Bondi rekommenderar svenska grisknorrar!

Smålandsfodrer Oxvom

smålandsfoder oxvom
Smålandsfoder Oxvom smakar gott säger Azton. Foto: Maria Jämtenstål Östergren

Oxvom är bland det bästa som finns tycker butikshunden Talley som brukar få en bit när han kommer till jobbet. Man ska ju aldrig jobba på tom mage, det är vårt motto, ingen ska gå hungrig! Därför passar nötvom väldigt bra då det är milt mot magen, det smakar gott och det blir lite tuggmotstånd eftersom bitarna är lite åt det segare hållet.

I väskan när vi reser runt finns det oftast en påse med nötvom nedpackad, för man vet aldrig när det kan behövas ett litet snacks. Så varför inte låta även din hund få nyttigt godis från Smålandsfoder. Köp gärna några olika sorter att variera med. Du kan även kika runt bland vårt hundgodis och leta efter din hunds favorit!

Text av Maria Jämtenstål Östergren. Foto: Frida Herbertsson och Maria Jämtenstål Östergren.

Comment (1)

  • Karin Reply

    Hittat massor av supergott godis!

    27 maj, 2020 at 14:43

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *