Leverans innan jul och våra öppettider

Leverans innan jul

Leverans innan jul och våra öppettider

Leverans innan jul och våra öppettider under jul och nyårshelgen.

Nu närmar sig jul och för att underlätta för dig som handlar såväl i vår butik i Rottne som i nätbutiken finns det lite tider och datum som kan vara bra att känna till.

När behöver jag beställa för att få leverans innan jul?

Vi rekommenderar att du gör din beställning senast den 16 december för tyngre hundmat och 19 december för övriga paket (under 20 kg). Vi skickar dina varor senast dagen efter din beställning. Efter den 19 december rekommenderar vi våra presentkort till dig som är ute i sista stund. De skickas digitalt och du har det samma dag.

När behöver jag beställa för att få leverans innan nyår?

Vill du beställa hem något som ska vara hos dig innan nyår rekommenderar vi dig att göra beställningen senast den 26 december. Då skickar vi det den 27 december och du ska ha det innan nyår. Glöm inte att beställa hem roliga spel för din hund eller MaxRelax för den stressade hunden.

När är butiken öppen under jul och nyårshelgen?

Butiken i Rottne har extra stängt under jul och nyår så se till att handla hem mat, tugg och det som behövs under ledigheten.  Våra normala öppettider är måndag – torsdag 11-19 samt lördag och söndag 12-16. Men följande dagar har vi stängt:

  • 23 december – stängt.
  • 24 december – stängt.
  • 25 december – stängt.
  • 26 december – stängt.
  • 1 januari – stängt.
  • 6 januari – stängt.

Kom och julmys med oss!

Söndagen den 18 december är det redan fjärde advent och vi bjuder på glögg, pepparkakor och skumtomtar. Perfekt tillfälle att handla dina sista julklappar och se till att du har gott om hundmat hemma.

Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder och kursdeltagare för året som gått. Vi hoppas du även i fortsättningen kikar in i butiken i Rottne, i nätbutiken eller går någon av alla våra hundkurser.

Vi önskar er alla en fin Lucia och en skön julhelg!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *