Julklappstips för hund och hundägare

julklappstips hund

Julklappstips för hund och hundägare

Julklappstips för hund och hundägare

Vad får din hund?

Julklappstips för hund till dig som inte redan julshoppat klart. För våra hundar tycker precis som vi om överraskningar, spänning och kanske något gott eller användbart. Vårt hetaste tips är här ett överraskningspaket. Innehållet är mer värt än det du betalar för, det innehåller godis, tugg och en leksak och är definitivt inte att köpa grisen i säcken. Tvärtom! Du får det dessutom inslaget och klart att läggas under granen. Vill du ha mer kontroll över innehållet så kanske ett svenskt älgtugg är en riktigt bra present. Eller varför inte en roterande skål som gör ätandet lite roligare. Spana in denna nyhet: Paw Spin Activation Slowfeeder. Eller varför inte lammlunga från Whesco: Whesco Lammlunga

Hur man gör en hundägare glad!

Det man många gånger glömmer är att bästa julklappen till en hundägare är givetvis något till deras hund, kanske något man kan använda ihop eller kanske en rolig kurs.  Är du osäker och sent ute så är vårt bästa tips ett presentkort. Det kan användas till såväl kurs som hundtillbehör. För den som tränar hund är HelsiTars träningskjol ett måste och något man kan ha mer än en av. Den perfekta julklappen!

Ett helt suveränt koppel som kan användas till vandringen, promenaden eller om du är ute och springer med hunden är Non-Stop Touring Bungee. Det har en så skön expander som dämpar ryck och skonar rygg och axlar. Vem blir inte glad av ett sådant koppel i julklapp?

Vi tipsar om andra företag!

Många hundägare gillar att vara ute i skogen, vandra och göra upp en eld där man kan grilla eller laga mat ute. Då skulle jag vilja tipsa om den här suveräna allroundkniven som ni dock inte kan köpa av oss. Men vi rekommenderar verkligen knivbutiken för dig som vill ha kvalitet och service. Just denna fällkniv från Ruike (Ruike P661-B) är så prisvärd och oerhört användbar för alla friluftsmänniskor.

Ett riktigt bra julklappstips är även att hitta en fysioterapeut som kan ge skön massage för din hund. För det vet man ju själv hur skönt det är med massage och hur gott det är att få i present!  Vi rekommenderar exempelvis Ruinjos, Ljundby Hundhälsa eller Aktiv Rehab Sund Hund.

Varför inte ge bort en föreläsning i julklapp?

Överlag så är det smart att ge bort saker som är användbart, utvecklande eller välbefinnande. Det gäller ju såväl oss människor som våra hundar. Då har jag ett hett julklappstips till varje hundägare och det är att ge bort föreläsningen med Carro Alupo som är hos oss den 18 januari. Det blir både trevligt, roligt och nyttig hundkunskap som kan komma din hund till godo.

Fortfarande inte klar med dina julklappar? Kika in till oss på söndag den 18 december då vi bjuder på glögg, pepparkakor och skumtomtar! Varmt välkomna in i värmen så kan vi ge dig fler julklappstips för hund och hundägare!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *