Hundhall i Småland

Hundhall Småland

Hundhall i Småland

Hundhall i Småland som du kan hyra för egen träning!

Hundhall i Småland där vi har mängder av hundkurser och aktiviteter. Men du kan också hyra hundhallen för egen träning! Hallen är drygt 23 x 9 m med en tjock gummimatta som är 21 x 7,5 m. Det finns inga pelare i mitten, vilket ger en öppen och rymlig träningsyta. Toalett finns i anslutning till hallen samt bord och stolar där du kan slå dig ner en stund. Du kan köpa läsk, godis, chips och delicatobollar till självkostnadspris. Det finns rallylydnadsskyltar med skylthållare att låna. Du får dock själv ta med dina egna träningsredskap. Det finns flera krokar med koppel i väggen om du tillfälligt behöver binda upp din hund när du tränar.

Hur du hittar till vår hundhall i Småland

Vår hundhall ligger i Rottne i Småland och här finns en vägbeskrivnin: Hundhall Småland. Rottne är ett litet samhälle lite norr om Växjö mitt i Småland som är lätt att ta sig till. Vi finns på Löpanäsvägen 38. Det är den väg du kommer på när du kör via rondellen in mot Rottne. Du följer vägen rakt fram genom centrum. När vägen delar sig så håller du till höger och spanar efter en stor grön byggnad nedanför en gräsmatta på höger sida. Det finns gott om parkering. Det går också att åka buss till träningshallen. Du går av vid Fabriksvägen eller Gullebovägen. Ingång till hundhallen är via CSiGORAs hundbutik och det går att handla om du behöver något till din träning.

I Rottne finns också fina promenadvägar och hundbad i närheten. Så att åka och träna hos oss och samtidigt ta en promenad samt besöka loppisar blir en perfekt utflykt även för dig som har en bit att åka. I Rottne finns även en Pizzeria och Ica om du behöver köpa lunch eller middag.

Priser

Pris per timme:

 • Vardagar 8 – 16. Pris: 175 kr.
 • Vardagar 16 – 21, samt helger. Pris: 250

Du kan också köpa klippkort för billigare priser:

 • Totalt 10 timmar dagtid vardagar. Pris: 1400:-
 • Totalt 20 timmar dagtid vardagar. Pris: 2500:-
 • Totalt 10 timmar kväll eller helg. Pris: 2200:-
 • Totalt 20 timmar kväll eller helg. Pris: 3900:-

Behöver du tillgång till kök eller teorisal så kan vi även lösa det.  Som det är nu hallen väldigt uppbokad så enklast är om du mejlar din förfrågan om bokning till oss. Mejla då info@csigora.com. Du kan även få offert om du vill hyra hallen en hel helg eller heldag.

Priserna är för dig och din hund och dina vänner. Vi har inget maxantal men det får inte plats hur många som helst i hallen. Men för mindre grupper är den perfekt. Priset avser en timme och bokningen är bindande, du kan dock överlåta din tid till någon annan.

Detta gäller i hundhallen

 • Inga utomhusskor på träningsmattan.
 • Tänk på att när din tid är klar ska planen vara avplockad och att du är klar så att någon annan kan börja direkt.
 • Tikar som löper ska ha tikskydd och hanar som kissar inne kissskydd. Om du inte har så finns det att köpa i butiken.
 • Se till att din hund är ordentligt rastad och skulle olyckan vara framme så ber vi dig torka upp efter hunden.
 • Du plockar upp ditt eget skräp och sorterar det i kärlen utanför hallen.
 • Du ansvarar själv för din hund och strikt hundägaransvar råder.
 • Din hund ska vara vaccinerad och givetivs inte vara förkyld, dålig i magen eller hosta.
 • Det är också viktigt att du plockar upp efter din hund utanför hallen och inte stör grannarna.

Vi virussanerar dagligen hallen med Virkon och med hänsyn till corona så städar vi extra noga och handspritar handtag, toalett, lysknappar och utsatta ytor. Handsprit finns även i lokalen om du behöver. Vi förutsätter givetivs att du inte kommer om du känner dig sjuk.

I hundhallen har vi även kurser

Vi har också hundkurser,  föreläsningar, och roliga aktiviteter i hundhallen. Hos CSiGORA arbetar vi belöninsbaserat med respekt för hunden och hundens behov, egenskaper och personlighet. Det är viktigt att inte kuva hunden till lydnad utan istället bygga upp en bra relation och motivera hunden att göra det vi önskar. Våra instruktörer är välutbildade, pedagogiska och lyhörda för dina och din hunds behov.

Vi på CSiGORA önskar er varmt välkomna till vår hundhall mitt i Småland!

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *