Officiellt doftprov i Nosework 17 april samt 19 juni

Doftprov i nosework

Officiellt doftprov i Nosework 17 april samt 19 juni

Doftprov alla klasser påskdagen den 17 april samt söndag den 19 juni

I SNWK (Svenska Nose Work Klubben) regi anordnar vi doftprov i nosework, alla klasser, påskdagen den 17 april och söndagen den 19 juni. Domare är Christel Nilsson som är certifierad domare inom SNWK.

Anmälan

Anmälan sker hos SNWK (Svenska Nose Work Klubben) på www.snwktavling.se. Om du inte redan är registrerad hos dem får du först skapa ett konto för att därefter kunna anmäla dig till önskat doftprov. När din anmälan är godkänd betalar du för din plats här.

Båda doftproven startar 11.00 med klass 1 och fortsätter med övriga klasser tills vi är klara. Starttider beror på hur många anmälningar vi får in. När anmälan är stängd kommer vi skicka ut ett PM med er starttid. Har du frågor eller önskemål kan du skicka epost till info@csigora.com

  1. Eukalyptus, 20 platser
  2. Lagerblad, 10 platser
  3. Lavendel, 5 platser

Varje doftprov kostar 300 kr inklusive moms. Alla som klarar doftprovet får dessutom en rosett!

Var äger doftprovet rum

Provet äger rum i Rottne hundhall som ligger i anslutning till CSiGORAs lokaler. Ingång via CSiGORAs hundbutik på Löpanäsvägen 38 i Rottne som ligger utanför Växjö. När du svänger av mot Rottne i rondellen är du på Löpanäsvägen. Följ den förbi centrum och när vägen delar sig svänger du höger, håll utkik på höger sida efter en stor grön byggnad nedanför en gräsmatta. Då är du framme! Om du använder GPS så se till att du söker efter CSiGORA i Rottne (vår tidigare adress fanns i Lammhult så hit ska du inte!)

Söken i hallen sker utan publik. Det är dock ok att ha med familjemedlem under söket om man frågar tävlingsledaren innan. I anslutning till hundhallen finns en hundbutik där du kan köpa hundgodis och olika hundtillbehör. Det finns toalett i hundhallen men kan endast användas mellan söken.

Ta med till doftprov

Du ska ha sele eller fast halsband på din hund, ej helstryp. Söken görs i fast koppel, spårlina eller flexi. På området får hunden inte rastas i längre än 2 m koppel och inga hydrolat får förekomma.

Löptikar får deltaga men går då sist och måste ha tikskydd på sig. Tiken bör då inte vistas i lokalen eller rastas utanför. Vi vill inte att doften av löptik ska störa de andra deltagarna. Meddela oss i så fall så får du en sen starttid. E-post: info@csigora.com

  • Vattenskål.
  • Hundgodis.
  • Vaccinationsintyg.
  • Bevis på medlemskap i SNWK eller annan SKK ansluten klubb.
  • Stamtavla från SKK eller tävlingslicens.

Du kan läsa mer om hur ett doftprov går till samt vilka regler som gäller på SNWK hemsidan: Hur går ett doftprov till?

Betalning

När din anmälan godkänts av SNWK betalar du för din plats här. Observera att detta är ett officiellt doftprov så själva anmälan kan inte göra hos oss. Vi sköter betalningen till din plats och det är först när din anmälan är godkänd och du betalat som du har en garanterad plats.

Du kan välja att betala med kort, faktura eller swish via Klarna när du kommer till kassan. Väljer du faktura är det viktigt att betalningen ägt rum innan själva doftprovet. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar därefter är anmälan binande för att vi ska kunna planera. Om ångerrätten sker inom 14 dagar men senare än 2 veckor innan doftprovet återbetals endast halva avgiften. Mot veterinärintyg kan du få tillbaka hela anmälningsavgiften om olyckan är framme.

Doftprov kartonger
Hunden får inte ta sönder kartongerna för att bli godkänd!

Varmt välkomna till doftprov i Nosework och vi önskar alla deltagare lycka till. Vi bjuder på en rosett till alla som klarar provet!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *