Alla Hjärtans Dag för alla hundar!

Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag för alla hundar!

Alla Hjärtans Dag är vår absoluta favoritdag!

Alla Hjärtans Dag är dagen jag tänker lite extra på alla jag bryr mig om. Som hundägare vill jag att mina hundar ska känna att de är bäst i världen. Förvisso gäller det alla dagar men en sån här dag är det roligt att göra det lite extra festligt. Just nu under Corona känns det särskilt viktigt att låta mina hundar, min familj och mina vänner få veta hur mycket de betyder för mig.

Vi bryr oss om dig och din hund!

Som företag så presenterar vi oss som Hundbutiken som bryr sig! Det menar vi till 100 procent. Vi håller på med detta för att vi fullkomligt älskar hundar och vi vill inte sälja något som verkligen inte är bra för just din hund.

När det nu snart är Alla Hjärtans Dag så har vi laddat upp med fina presenter och inspiration för dig som vill hitta något till din hund eller hundvän. Ja, även till katt för den delen! Så varför inte besöka oss i butiken i Rottne! I helgen har vi öppet både lördag och söndag 12 -16. Till veckan har vi öppet tisdag 14 -18, onsdag 17 – 19 och torsdag 14-18.

Just nu har vi bland annat fått hem en stor leverans med svensktillverkat torkat hundgodis utan tillsatser. Allt godis och tugg från Smålandsfoder är även tillverkat av uteslutande svenskt kött. Vår storsäljare är utan tvekan lammlunga! För dig som har en bit till oss finns ju även vår nätbutik. Där kan du bland annat köpa ett överraskningspaket från 59 kr. Du får det inslaget och klart att ge bort till en kär vän!

Våra hundkurser i Rottne Hundhall utanför Växjö

Eller varför inte boka en hundkurs för dig och din hund för att göra något roligt tillsammans!

  • Om du skaffat valp har vi platser kvar på valpkursen som startar 17 februari.
  • För dig som vill fila på din rallylydnad så har ingen mindre än Nina Steinbach en halvdags Clinic under temat högerhandling.
  • Vi har också platser kvar för dig som vill testa lite olika hundsporter.
  • Till sist men inte minst kan du boka privatträning för att stärka upp din hund med hjälp av balansredskap.

Missa inte vår tävling!

Du som handlar av oss fram till den 14 februari har chans att vinna världens sötaste handmålade matskål. Du kan läsa mer om tävlingen i vårt nyhetsbrev. Om du inte redan prenumererar på nyhetsbrevet så gör det för att inte missa våra erbjudanden, tips, tävlingar och kurser. Mer info om vår tävling hittar du här: Vinn en supersnygg matskål!

Vi önskar alla våra vänner en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!

 

CSiGORA - Hundbutiken som bryr sig

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *