Erfarenhet Monster Hundmat

Erfarenhet Monster Hundmat

Erfarenhet Monster Hundmat

Monster Hundmat är ett hundfoder som är framtaget i Sverige. Ingredienserna är europeiska och är av bra kvalitet för att säkerställa att din hund får den näring den behöver.

Jag har tappat räkningen på hur många månader Bondi och Azton ätit Monster torrfoder, men blötmaten fick de prova för första gången för ett år sedan. I början gav jag framförallt Multi vilt av den anledning att den, jämför med andra blötmat, faktiskt innehåller kalk. Jag har tidigare behövt tillsätta kalk när jag gett blötmat till killarna, men jag behöver inte det när ger monster. Magarna håller sig stabila och bra, vilket jag tror har med att göra att innehållet är rent samt att fettnivån ligger på en bra nivå.

Det absolut bästa med blötmaten är att det är ett helfoder, så det innehåller allt en hund behöver. Så de få gånger killarna matvägrat så har alltid blötmat fungerat. Så oavsett om du vill ge hunden blötmat som helfoder, komplettering eller som berikning så fungerar det utmärkt och din hund kommer älska det!

Erfarenhet Monster Hundmat
Monster Forest Game tillsammans med Monster Kanin blötmat.
Erfarenhet Monster Hundmat
Några av smakerna som finns, finns totalt 11 olika sorter varav två är anpassade till valp.

Monster Torrfoder har de ätit nu i några månader, i början åt båda Forest Game. Jag gillar storleken på foderkulorna till mina hundar. Gillar att torrfodret innehåller vilt, har bra proteinhalt samt fettnivå. Men det absolut bästa med maten är att de passar i alla aktiveringsleksaker jag provat. Perfekt i Treat and train, memory trainer och Kong spin it. Det spelar faktiskt ingen roll hur jag serverar torrfodret, grabbarna äter med glädje. Men toppar jag torrfodret med lite blötmat så äter dom med extra mycket glädje.

Sedan 22 mars 2022, dvs rätt exakt två månader sedan, har Azton bytt foder till Monster Wild Ocean. Detta pga av att han alltid haft problem med trampdynor som lätt får sprickor och är allmänt torra. Redan efter någon vecka såg jag en liten förbättring, och nu två månader ser det inte ens ut som samma tassar. Han är inte helt bra, men han är betydligt mycket mjukare och han har inte haft sönder trampdynan en enda gång.

Monster Wild Ocean
Aztons första säck med WIld Ocean.
Erfarenhet Monster Hundmat
När fodertunnan fylls så är provsmak otroligt viktigt.

Monster Hundmat har ett enkelt digitalt rabattkort som du snabbt går med i. Det är helt gratis och du får då 10 % på varje köp du gör. När du blivit medlem och vill handla av oss, så kontaktar du oss med din bonuscard-kod.

MEJL: info@csigora.com
MOBIL: 076-892 00 08
FACEBOOK: CSiGORA
INSTAGRAM: CSiGORA

När du kontaktat oss så får du en egen rabattkod som ger dig rabatt direkt på hundmaten. Handlar du i vår fysiska butik så registrerar vi dina köp direkt.

Här hittar du alla sorters Monster Hundmat, både torrfoder och blötmat.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *