Sommarens öppettider hos CSiGORA!

Sommarens öppettider hos CSiGORA

Sommarens öppettider hos CSiGORA!

Sommarens öppettider hos CSiGORA!

Nu har sommarlovet för många redan börjat och vi på CSiGORA kommer också turas om att vara sommarlediga. Det innebär att vi inte har öppet som vanligt. Vi börjar redan med midsommarhelgen!

Leverans innan midsommar

Det är helt stängt på midsommarafton den 23 juni samt midsommardagen den 24 juni. Det innebär att du som beställer via nätet behöver göra din beställning senast tisdag den 20 juni om du vill ha dina saker innan midsommarafton. Så passa på att beställ godis, tugg, vätskeersättning, vattenleksaker och kylprodukter redan nu så att även din hund får en riktigt fin midsommarhelg. Ska ni ut på sjön vill vi tipsa om bästa flytvästen både för båtturen och simträningen. Den är både mjuk och lätt och inte så klumpig som många flytvästar är.

Sommarens öppettider hos CSiGORA
Sommarens öppettider hos CSiGORA

Öppettider i juni

Måndag – torsdag: 11 – 19
Lördag: Stängt
Söndag: 12 – 16.

Öppettider i juli

Tisdag: 12 – 18
Torsdag 12 – 18
Söndag 12 – 16

Från och med 1 augusti återgår vi till våra vanliga öppettider igen. Nätbutiken kommer vara öppen som vanligt hela sommaren men leveranserna kan kanske dröja någon dag extra. Det beror inte enbart på att vi är färre på plats utan även på att transportbolagen har sommarvikarier.

Våra kurser

Vi har färre kurser under sommaren. Det finns dock fortfarande plats kvar på öppenträning 4 juli och sen startar vi upp i augusti igen. Säkra din plats redan nu!

Vi önskar er en riktigt fin midsomammarhelg!

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *