Bli medlem i Klubb CSiGORA och få rabatt på dina köp!

Om du registrerar dig som kund hos oss och prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du 5% rabatt på alla hundtillbehör och 2% rabatt på hundfoder! Det gäller inte enbart ditt första köp utan du kan fortsätta handla från ditt registrerade konto och få denna rabatt för varje gång. Vi vill gärna att du taggar oss i sociala medier och gärna recenserar dina produkter på vår sida.  I våra nyhetsbrev kommer du få tillgång till ytterligare rabatter, tips och nyheter. Missa inte detta!

CSiGORA följer GDPR. För att gå med i klubb CSiGORA behöver vi ditt samtycke till att vi sparar dina kontaktuppgifter för detta ändamål. Vi lämnar aldrig ut några kontaktuppgifter till annan part. Uppgifterna kommer inte heller användas på något annat sätt än att förse dig med vårt nyhetsbrev och tipsa om tävlingar och rabatter. Här kan du läsa mer hur vi hanterar dina personuppgifter.

Observera att vi under 2018 fulltecknat vilka tävlingar och utställningar vi ska sponsra. Vi har inte heller någon ren ren sponsring till individer. Om du driver en välbesökt blogg med bra bilder kan vi tänka oss ett samarbete där du får rabatt om du fotar, skriver och länkar produkterna i din blogg. Välbesökta instagramkonton kan eventuellt vara aktuellt.

För hunduppfödare anslutna till SKK. För hunduppfödare så finns uppfödarrabatter till den hundmat som vi säljer i butiken i Rottne.  Kom in i butiken så berättar vi mer vilka uppfödarrabatter och valppaket du kan få på t ex Pondus, Sund Hundmat eller Majstor.

UPP