Nya öppettider för CSiGORAs hundbutik i Rottne utanför Växjö

Öppettider hos CSiGORAs hundbutik

Nya öppettider för CSiGORAs hundbutik i Rottne utanför Växjö

Nya öppettider för CSiGORAs hundbutik!

Med CSiGORAs utökade öppettider vill vi underlätta för dig att komma förbi vår fysiska butik som ligger på Löpanäsvägen 38 i Rottne utanför Växjö. Alla har vi olika behov, likaså våra hundar så det är svårt att ge generella svar vilken hundsele eller vilket hundfoder som är bäst. Det beror givetvis på vilken hund du har, hur er vardag ser ut och vilka önskemål ni har. Vi gör vårt bästa för att hitta det som bäst passar just din hund. Om det är något vi saknar så ser vi över om vi kan ta hem det åt dig.

Hos CSiGORA i Rottne är det mindre stressigt då vi finns en bit utanför Växjö och vi har tid för både dig och din hund. För dig som har bil så går det enkelt att parkera utanför dörren och för dig som inte har bil så stannar bussen (340/350) precis utanför. Slå dig gärna ner i vår soffa för en pratstund och givetvis är din hund välkommen in.

CSiGORA har också många hundkurser och du hittar därför en hel del träningsgodis, belöningsleksaker och annat som hör hundträning till. Även om vi har en nätbutik så är utbudet i den fysiska butiken betydligt större. Vi har också en hel del produkter som vi säljer ut och rear så du kan göra riktiga fynd. Varför inte göra en utflykt och besöka oss i Rottne. Här finns dessutom jättefina promenadvägar för dig och din hund.

Öppettider för CSiGORAs hundbutik:

Måndag: 11 – 19
Tisdag: 11 – 19
Onsdag: 11 – 19
Torsdag: 11 – 19
Fredag: STÄNGT
Lördag: 12 – 16
Söndag: 12 – 16

Hitta till CSiGORA:

Vi finns på Löpanäsvägen 38 i Rottne.

  • Om du använder Google map slår du in CSiGORAs Hundcenter. Det är viktigt att det står Rottne och inte vår gamla adress i Lammhult.
  • Om du kör bil och svänger in mot Rottne vid rondellen så är du redan på Löpanäsvägen, du följer den rakt fram, genom centrum och när vägen delar sig håller du till höger. Nu ska du hålla utkik efter en stor grön byggnad nedanför en gräsmatta på höger sida.
  • Om du åker buss (340/350) så heter hållplatsen Fabriksvägen, Rottne. Det går också snabbt att ta sig från hållplatsen som heter Rottne, Gullebovägen. Det tar knappt fem minuter att gå därifrån till oss.  Du går då bakom röda stora byggnaden vid hållplatsen, genom en parkering och över vägen. Gå rakt fram i korsningen och när vägen tar slut svänger du höger. Sedan följer du vägen rakt fram tills du kommer fram till en stor grön byggnad med en gräsplan utanför. Framme!

Följ oss gärna på Sociala medier och om du handlar eller går kurs hos oss får du gärna tagga #csigora. Dessutom blir vi superglada om du skriver en recension på Facebook, Google eller under den produkt du köpt på hemsidan.

FB: Facebook.com/csigora
Instagram: @csigora

Varmt välkomna till CSiGORA – Hundbutiken som bryr sig!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *