Hundkurser med start i oktober hos CSiGORA utanför Växjö

Hundkurser med start oktober Växjö

Hundkurser med start i oktober hos CSiGORA utanför Växjö

Hundkurser med start i oktober i vår inomhushall utanför Växjö.

Nedan kan du se hundkurser med start i oktober hos CSiGORA utanför Växjö. Du hittar ännu fler kurser om du kikar in under Hundkurser.  Alla kurser äger rum i små grupper i vår inomhushall på Löpanäsvägen 38 i Rottne. Hos oss ska du och din hund känna er trygga då det är en förutsättning för att både du och din hund ska kunna lära er bättre och utvecklas på bästa sätt.

Vilken kurs som passar just dig och din hund beror på om ni behöver lägga en grund för vardagslydnad eller låta hunden jobba med nosen, kanske behöver du få hjälp med något problem eller vill ägna dig åt någon hundsport. Ett första steg är att ni börjar med en valpkurs, unghundskurs eller allmänlydnad beroende på hur gammal din hund är och vad ni tränat innan. Nedan ser du vilka kurser som startar nu i oktober. En del kurser är redan fullbokade så du får många gånger vara ute i god tid. Priserna varierar då tid och antalet gånger skiftar mellan kurserna.

Hundkurser med start i oktober

Föreläsningar:

Valpkurser:

Allmänlydnad:

Tävlingslydnad:

Rallylydnad:

  • Start 22 oktober. Rallylydnad nybörjarklass med Frida.  Sex tillfällen 11.00 – 13.00 varannan lördag.
  • Start 29 oktober. Rallylydnadsträff med Christel. Öppen träning i nybörjarklass med instruktör. Söndag 13.00 – 15.00.

Nosework:

Alla hundinstruktörer är välutbildade och arbetar professionellt med hund. De har alltid hundens bästa i fokus. Ni får redskapen att motivera er hund att vilja göra de val som bäst fungerar i er vardag. Vi vill dock poängtera att flera rena lydnadsmoment är för vår skull för att hunden ska kunna fungera i dagens samhälle. Vi måste därför se till att även hunden får sina behov tillgodosedda annars kan en del sk problembeteenden uppstå. Hundens välfärd, aktivering och berikning är viktiga komponenter för att få hunden att må bra, skapa tillit, självförtroende och för en bra relation.

Kika gärna in under hundkurser för att se hela vårt kursutbud! Ni vet väl också att alla som går någon av våra kurser har 10% rabatt på hundgodis och leksaker under kursens gång. Här kan du läsa vidare vilka öppettiden butiken har och hur du hittar till CSiGORA i Rottne: Nya öppettider för CSiGORAs hundbutik i Rottne, utanför Växjö.

 Har du redan gått någon av dessa kurser och vill rekommendera till någon annan? Skriv gärna en kommentar nedan!

Varm välkomna till CSiGORAs gemenskap!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *