Hundkalas hos CSiGORA i Rottne

Hundkalas hos CSiGORA i Roottne

Hundkalas hos CSiGORA i Rottne

Hundkalas hos CSiGORA i Rottne den 7 oktober

Hundkalas hos CSiGORA i Rottne då vi nu varit här i sex år. Det vill vi givetvis fira med er! Företaget har dock funnits sedan 2010 men var från början enbart en ehandel. Det var när vi flyttade till Rottne som det började hända saker. Vi öppnade en fysisk butik, startade med föreläsningar och kurser.  Så småningom gjorde vi i ordning en hundhall för inomhusträning. Vi har blivit lite som en fritidsgård för hundägare och vi är så glada för ert gensvar. Att ni handlar och går kurs hos oss och hjälper till att hålla landsbygden levande samtidigt som vi ger våra hundar ett bättre liv. Men vi välkomnar även dig som inte tidigare varit hos oss. Kom och träffa våra instruktörer och var med på dagens aktiviteter. Här finns information hur ni hittar till oss: CSiGORAs Hundcenter.

Lördagen den 7 oktober kommer våra duktiga instruktörer visa upp olika hundsporter för de hundkurser vi har samt erbjuda prova-på i agility och rallylydnad. Ingen föranmälan krävs utan det är drop-in som gäller! Nedan ser du schemat för dagens aktiviteter

12.00: Prova på Agility i hallen med Christel.
12.30: Prova på Rallylydnad med Maria (utomhus).
13.00: Hur går nosework till med Christel.
13.30: Jennifer visar upp moment i startklass (lydnad).
14.00: Frida visar hur man tränar trick och freestyle.
14.30: Prova på Rallylydnad med Maria (utomhus).
15.00: Prova på Agility med Christel.

Ni har också möjlighet att prata med våra instruktörer och fråga dem om deras kurser. Under hela dagen bjuder vi på kaffe och kaka, vi har en tävling där du kan vinna ett överraskningspaket. De 25 första kunderna som handlar kommer få en goodiebag och vi har också riktigt fina rabatter i butiken.

För dig som inte har möjlighet att komma till oss den 7 oktober kan du ändå ta del av våra erbjudanden den 5-8 oktober i såväl vår fysiska butik som nätbutiken. Mer information om detta kommer, så håll utkik.

Varmt välkommen till CSiGORAs hundkalas!

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *