Hundföretag, Växjö Connect och våra samarbeten

Hundföretag

Hundföretag, Växjö Connect och våra samarbeten

Hundföretag, Växjö Connect och våra samarbeten

Gillar du att samarbeta och nätverka på olika sätt? Det gör vi! Som litet företag är det tufft att konkurrera med alla stora kedjor och vi gillar därför att samarbeta med andra liknande företag och hundägare. Dels olika hundföretag och hundinstruktörer men även företag utanför vår egen branch som exempelvis via affärsnätverket Växjö Connect.

Hundutbildningsgruppen

Framförallt vill vi lyfta Hundutbildningsgruppen som förlagt sina yrkesutbildningar till våra lokaler. Dels till vår teorisal på övervåningen men också vår hundhall. David är fylld med så mycket kunskap och är den i Sverige som introducerade vikten av berikning för våra hundar. David samverkar mycket med Anders Hallgren som räknas som världens första hundpsykolog. Det är därför en ära varje gång Anders är här och undervisar på någon av Davids yrkesutbildningar. Spana gärna in alla bra böcker Anders skrivit då flera av böckerna är uppdaterade och nyutgivna. David och Maria (Kennel Chanco) arbetar även ihop med Anders Bagge via hans projekt Hunden i Centrum. Missa inte Anders och Johannas instagramkonto @hundenicentrum som handlar om att rikta strålkastaren mot hundens behov. De skriver själva på sin hemsida: Det är dags att ge tillbaka den kärlek hundar ger oss. Låt oss gå samma och skapa ett tryggare och bättre hundsverige.

Hundföretag i Växjö

De flesta hundbutiker i Växjö tillhör någon stor kedja men det finns ett antal fristående företag som vi på olika sätt samarbetar med.  Workforfun i Blädinge har varit här och föreläst för vår personal och haft kurser i träningshallen. Exempelvis så har de ett officiellt doftprov i nosework samtliga klasser den 5 januari! Anmälan görs hos Svenska Nosework Klubben (SNWK). Både Ingela och Anna är välutbildade och duktiga hundinstruktörer. Ingela är dessutom en mästare med hundar som betecknas som ”problemhundar” eller ”reaktiva hundar”. De hundar som kanske inte gillar att träna i grupp och de hundar som vi människor många gånger missförstår.

Sen vill vi även lyfta Maria på Animalis. Hon är toppen! Så duktig på utfodring, hälsoaspekter och hur vi får våra hundar att må bra via kosten. När hon inte jobbar på Veterinärgruppen i Växjö har hon en liten butik där hon säljer frysfoder och barf.  Vi har ju själva Pondus,  Barfbilen och Sund Hundmat men om du vill ha Mush eller annat foder Maria säljer och inte kan hämta i hennes butik så går det att hämta ut det hos oss. Maria skickar även sina kunder till oss när de behöver olika hundtillbehör som selar, skor, regntäcken och reflexer.

Vi är också väldigt glada för vårt samarbete med Positivets hundcenter och N&T hundskola som Stéphanie Lundell driver. Hon har hunddagis och hundkurser men föreläser även en del hos oss. Hon är en grym föreläsare! Även Stéphanie skickar sina kunder till vår butik och när hon själv känner för att träna med sina hundar brukar hon leta upp någon av våra kurser. Även om man själv är hundinstruktör så är det roligt att gå kurs själv ibland och nyttigt för hunden. Så gör även våra egna instruktörer. De går kurser för varandra.

Växjö Connect

CSiGORA är så glada för varje företag som vi kan arbeta tillsammans med och där vi på olika sätt kan hjälpa varandra. Vi nätverkar därför även med företag utanför vår egen branch. Exempelvis är vi med i affärsnätverket Växjö Connect där vi träffas och äter lunch varannan fredag. Ni anar inte hur många kunder och projekt som skapats via nätverk vi har varit med i. Det jag gillar med just Växjö Connect är att det är kostnadsfritt, man betalar endast för sin egen lunch och sen är det en avslappnad atmosfär där vi har kul ihop. Samtidigt får jag nya kollegor och säljare via nätverket. Så mycket samlad kunskap. När man lär känna varandra får man en bättre förståelse för varandras kompetens. Då blir det lättare att rekommendera varandras tjänster men också var man kan få hjälp när det behövs. Nästa träff är den 11 november klockan 12 på Kafé De Luxe. Är du företagare kan du anmäla ditt intresse att vara med på lunchen via hemsidan Växjö Connect.

Starkare Hundliv

Även om det är flera hundinstruktörer som arbetar på CSiGORA med olika hundkurser så bjuder vi in föreläsare och instruktörer utifrån för att bredda vårt utbud. Exempelvis kommer Eliza och Johanna från Starkare Hundliv till oss och har en draghundskurs hela helgen den 18-19 december. Det ska bli så jättekul att få hit så duktiga instruktörer inom draghundssporten och vi är väldigt nyfikna på Draghundsbanan. Alla hundar är välkomna denna helg, inte enbart traditionella draghundar. Du kan även vara med som observatör utan hund. Läs mer här: Draghundskurs med draghundsbanan.

Hundägare med hemsidor och bloggar

Du kanske undrar om vi samarbetar med hundägare? Delvis säger vi. Ett samarbete ska ju vara win-win och vi hoppas att våra kunder blir så nöjda att de handlar av oss igen och kanske taggar @csigora på instagram, skriver en recension eller berättar för sina vänner. Däremot ger vi inte bort gratis produkter mot reklam i sociala medier. Vår erfarenhet är att det ger oss väldigt lite tillbaka i ren försäljning. Detsamma gäller sponsring till klubbar och tävling med reklam i ett pm. Det som däremot är värdefullt för oss är länkar från välbesökta hemsidor och bloggar. Har du en sådan kan du höra av dig till oss så kan vi diskutera någon form av samarbete. Skicka ett mejl till: info@csigora.com.

Varje kund är viktig för oss. Vi behöver verkligen er för att finnas till. Vi lägger ner mycket energi på att ta hem de hundtillbehör som gynnar våra hundar bäst och kontinuerligt utbilda vår personal och våra instruktörer. Hoppas ni märker det när ni handlar eller går någon av våra kurser. Samarbetet med er kunder är ju trots allt viktigast av allt! Så till alla våra kunder och kursdeltagare vill vi sända massor av kärlek ett riktigt stort TACK och välkomna tillbaka!

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *