Erbjudanden och öppettider i påsk

Erbjudanden och öppettider i påsk

Erbjudanden och öppettider i påsk

Solen skiner och våren närmar sig med stormsteg!

Hur skönt är det inte med solsken och blå himmel? Fåglarna kvittrar för fullt i Småland och det blir allt ljusare för var dag som går. Även kvällarna känns längre och snart är sommaren här! Men vi har anledning att glädja oss innan dess. Runt hörnet väntar påsken. Det vill vi gärna uppmärksamma lite extra och se till att även våra hundar får del av allt gott. Vi har därför ett par erbjudanden som vi tror att er hund kommer uppskatta.

Påskkampanj

Vi har bland annat tagit in den här fina slickmattan som är formad som ett färgglatt påskägg. Ägget fungerar utmärkt till både hund och katt. Ägget har olika texturer som gör det extraTrixie Lick'n'Snack Paskagg spännande för hunden. Lickimat, eller på svenska slickmatta, är en av våra mest uppskattade skålar/leksaker och vi har flera modeller att välja på. Du brer ut blötmat, färskfoder, färs eller pastej på mattan som hunden får slicka i sig. För alla som köper en av våra lickimats  till och med 9 april så bjuder vi på en Monster Blötmat 400 gram!

Erbjudandet om en kostnadsfri burkmat från Monster gäller såväl i butiken i Rottne som i nätbutiken. Om du beställer på nätet så väljer vi ut en smak till dig. Skulle du ha en allergisk hund så mejla oss på info@csigora.com direkt efter din order och meddela oss vad din hund är känslig mot. Erbjudandet gäller inte bara detta påskägg utan alla slickmattor (lickimats) som vi har i lager till och med den 9 april.

Vill du att det ska ta längre tid för hunden att få i sig allt gott på mattan kan du stoppa in den i frysen och ta fram när det är dags för er människor att äta. På så vis får hunden en rolig stund och låter er äta i fred. För att det ska bli extra spännande för hunden så kan du till exempel dela lite kokt ägg och lägga på slickmattan så även hunden får lite påskkänsla!

Självklart ska väl hunden ha lite godis i påskägget också!

Monster Treats kampanj

Vi har ett stort utbud av hundgodis och tuggben i butiken. Just nu kan du köpa Monster Freeze Dried Treats för 49 kr påsen istället för 69 kr. Godiset består av 100 % torkat kött i smakerna Nöt, Kyckling, Gris och Lamm. Det är frystorkat i Sverige och köttet kommer endast från nordiska djur. Varje påse väger 45 g. Erbjudandet gäller till 9 april eller så långt lagret räcker.

Om du även letar efter något bra tuggben till din hund så har vi 25 % rabatt på två stycken valfria förpackningar av Monster Dental Chews, om eller när, du är medlem i Bonuscard! Detta erbjudande gäller dock enbart till 31 mars.  Dessa tuggben innehåller natriumhexametafosfat som hjälper till att motverka plack och tandsten! Natriumhexametafosfat är en aktiv mineral som reducerar plack och tandsten upp till 80 %. Den ena sorten är spannmålsfri med kycklingsmak och den andra är helt vegetarisk. Den vegetariska innehåller en mindre mängd spannmål. Perfekt med ett tugg som både är gott och rengör tänderna!

Ringträning

Missa inte att vi har ringträning på påskdagen. Julia och Jennifer är instruktörer och visar hur det går till på en hundutställning. Du får lära dig hur du visar din hund men också hur du får din hund att tycka det är roligt att visa upp sig. Ringträningen passar därför dig som är nybörjare men också dig som är flitig utställare. Du får här möjlighet att träna den ovana hunden att springa ihop med andra hundar, bli hanterad och lära hunden vad den har att förvänta sig. Men detta är mer än en vanlig rinträning då ni kommer få flera träningstips som kommer hjälpa både dig och din hund. Tipsen varierar också beroende på vilken nivå du befinner dig. Läs mer här om Julia och Jennifers ringträningar: Ringträning hos CSiGORA

CSiGORAs öppettider i påsk

Måndag 3 april: 11.00 – 19.00
Tisdag 4 april:11.00 – 19.00
Onsdag 5 april: 11.00 – 19.00
Torsdag  6 april: 11.00 – 19.00
Långfredag 7 april: STÄNGT
Påskafton 8 april: STÄNGT
Påskdagen 9 april: 12.00 – 16.00
Annandag påsk 10 april: STÄNGT

Vi på CSIGORA önskar dig en riktigt GLAD PÅSK!

 

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *