Djurklappar och julmys hos CSiGORA

Djurklappar och julmys hos CSiGORA

Djurklappar och julmys hos CSiGORA

Djurklappar och julmys hos CSiGORA!

Ta med din pälskling på utflykt till CSiGORA på söndag. Då tänder vi det andra ljuset, bjuder på varm glögg, pepparkakor och skumtomtar. Samtidigt kan din fyrfota vän få nosa runt bland alla spännande leksaker, dofter och kanske berätta vad som står överst på önskelistan.

Att hunden får en egen julklapp handlar om delaktighet, empati och glädje. För givetvis ska det vara något hunden tycker är roligt eller gott. Ett tips är att välja vårt överraksningspaket som vi slår in till en fin julklapp. Perfekt att ge bort till dina hundvänner också. Dessutom är våra spel och snuffelmattor populära och ger hunden en spännande stund. I vårt senaste nyhetsbrev ger vi lite olika julklappstips. Om du inte fått det kan du läsa det här: Juletid hos CSiGORA

Varför inte ge bort ett presentkort där mottagaren själv får välja om den vill gå en kurs, handla på nätet eller besöka oss i Rottne. Missa inte heller att Frida även i år kommer ha julpyssel där ni får lära er olika tekniker att fläta leksaker, prata hund, dricka glögg, lyssna på julmusik och koppla bort julsstressen en stund.

För dig som handlar på nätet är sista dagen att handla den 18 december uppger våra transportbolag, om du ska ha dina saker innan jul. Vårt råd är ändå att handla innan dess för säkerhetsskull.

Vi ses väl på söndag!

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *