Bli medlem i Klubb CSiGORA och få rabatt på dina köp!

Om du registrerar dig som kund hos oss och prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du 5% rabatt på alla hundtillbehör och 2% rabatt på hundfoder! Det gäller inte enbart ditt första köp utan du kan fortsätta handla från ditt registrerade konto och få denna rabatt för varje gång. Vi vill gärna att du även recenserar de produkter du handlat i butiken och taggar oss på sociala medier.

Rabatten gäller alla dina beställningar! På så vis får du alltid din rabatt direkt och slipper vänta till ditt nästa köp som vi haft med det tidigare poängsystemet. I våra nyhetsbrev kommer du få tillgång till ytterligare rabatter, tips och nyheter. Missa inte detta!

Observera att vi under 2018 redan fulltecknat vilka tävlingar och utställningar vi ska sponsra. Vi har inte heller någon ren ren sponsring till individer. Om du driver en välbesökt blogg med bra bilder kan vi tänka oss ett samarbete där du får rabatt om du fotar, skriver och länkar produkterna i din blogg. Välbesökta instagramkonton är inte aktuellt. Vi gillar dock att belöna våra stamkunder och kan här skicka med något extra ibland.

UPP